فعاليت هاي سه ماهه چهارم سال 90 ملاك ارزيابي كميته رسانه هاي ديجيتال است


دبير كميته رسانه هاي ديجيتال سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هنري گفت: در حال حاضر از ميان 32 استان كشور، 23 استان فرم هاي خود را از طريق سامانه به كميته رسانه هاي ديجيتال ارسال كرده اند.
حميد توكل پناه در گفت و گو با كميته اطلاع رساني و تبليغات سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هنري با بيان اين مطلب افزود: کمیته رسانه های دیجیتال جشنواره تولیدات استانی حوزه هنری برای نخستين بار و در راستای ارتقاء نقش و جایگاه محتوای تحت شبکه و همچنین جریان سازی و بستر سازی برای تولید و توسعه محتوای هنر متعهد در فضای مجازی و با اهدافی همچون افزایش توانمندی های واحد های استاني حوزه هنری، در کاربردهای نوین فناوری اطلاعات و ارتباطات، افزایش تولید محتوای الکترونیک در حوزه هنر و بالاخص هنر دینی، تبادل تجربیات و توانمندی های واحد های استانی حوزه هنری و همچنین ارزیابی و شناسایی واحد های موفق در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات شکل گرفته است.
دبير كميته رسانه هاي ديجيتال سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هنري اظهارداشت: در حال حاضر از ميان 32 استان كشور، 23 استان فرم هناي خود را به اين كميته ارسال كرده اندكه هر استان مي بايست بر روي فرم ها اطلاعات مربوط به وب سايت واحدشان را بنويسند.
توكل پناه ادامه داد: در اين كميته فعاليت هاي تخصصي مراكز در زمينه فضاي مجازي وب كه با ديگر كميته هاي جشنواره مرتبط نمي باشد مورد بررسي و داوري قرار مي گيرد. فعاليت هاي تخصصي مورد ارزيابي در اين كميته شامل وب سايت هاي مراكز زير مجموعه، ساختار و خدمات ارائه شده توسط آنها است.
دبير كميته رسانه هاي ديجيتال سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هنري بيان كرد: ساختار پارامترهای مورد ارزیابی در کمیته رسانه های دیجیتال شامل مدیریت صفحات، به روز رسانی ، بازدید، طبقه بندی صحیح و اصولی اطلاعات، منابع محتوايي، تناسب، نوآوري و خلاقيت، ارتباطات است.
توكل پناه بيان كرد: فعاليت هاي سه ماهه چهارم سال 90 ملاك ارزيابي كميته رسانه هايي ديجيتال است؛ رسانه ديجيتال، خبرنامه هاي الكترونيكي، فعاليت هاي جنبي، محتواي وب سايت، به روز رساني وب سايت ،‌ شكل ظاهري وب سايت ، ارتباط محتوا با شكل ظاهري وب سايت و ميزان بازديد از وب سايت ملاك هاي هشت گانه ارزيابي كميته رسانه هاي ديجيتال هستند.
دبير كميته رسانه هاي ديجيتال سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هنري تصريح كرد: تفاوت شركت كردن در بخش كميته رسانه هاي ديجيتال با بخش هاي ديگر اين است كه رسانه ديجيتال يك اثر هنري نيست كه به جشنواره ارسال شود بلكه در فرايند زماني ارزيابي بايستي به صورت آيينه تمام نماي سازمان، زنده نگه داشته شود، زيرا وب سايت يك نهاد و يك سازمان نمايي از آن نهاد يا سازمان است و فعال بودن وب سايت نشان از فعال بودن آن سازمان خواهد بود.
توكل پناه خاطرنشان كرد: برگزاري چنين جشنواره هاي نتايج و ثمرات مختلف و متنوعي دارد كه يكي از نتايج بارز اين جشنواره آشنا كردن كاربران سايت با ملاك هاي اصلي حوزه هنري در فضاي مجازي است. اينكه چه مواردي مهم و پر اهميت هستند و همچنين ايجاد انگيزش مضاعف در خصوص توليد محتوا و انتقال پيام سازمان به مخاطبان از طريق فضاي مجازي است.



قسمت نظرات غیر فعال میباشد

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره